Shot of Ink
 

Welkom bij Shot of Ink Tattoo & Piercing.


Onze studio is opgericht in 2009 en uiteraard in het bezit van alle werkvergunningen die staan voor veilig en hygiënisch werken.

Dit alles kun je checken in de vergunningen database van het RIVM op https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.


Wij zijn gevestigd in Sint Willebrord, Noord-Brabant. Je kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen van tatoeëren. Wij zetten ons in om samen met jou een zo persoonlijk mogelijk tattoo design te creëren, dit kan middels een vrijblijvende ontwerp afspraak bij ons in de studio. Voor eventuele vragen of mogelijkheden voor jouw tattoo verzoeken wij je om contact op te nemen met ons.

Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een breed scala aan piercings, hierover vind je meer informatie door te klikken op het tabblad "Piercing" onder de headline "Informatie NL" op de website. Wij werken enkel met gecertificeerde kwaliteitssieraden en volgens de hoogste hygiëne standaarden in de industrie.


Wij hebben gekozen voor een bedrijfsvorm die volledig is gericht op de klant zelf, en hierdoor is het bezoeken van onze studio alleen mogelijk op afspraak (dit geldt ook voor tattoo ontwerpen en het wisselen/kopen van piercing sieraden). Zo hebben wij de volledige focus zonder eventueel gestoord te worden tijdens de behandeling.Afspraken voor tatoeages gaan uitsluitend via WhatsApp / SMS / E-mail / Facebook Messenger of middels het contactformulier op onze website.

Piercing afspraken kun je maken via ons boekingssysteem: Klik hier


Met vriendelijke groet,

Team Shot of Ink.