Shot of Ink
 

Informatie over piercings:


Alle piercings worden bij ons standaard geplaatst met een steriel titanium sieraad (Ti6Al4V-ELI/ASTM-F136) dat voldoet aan de wettelijke eisen voor piercing sieraden volgens de Europese REACH verordening. Wij plaatsen vrijwel altijd alle piercings met een staafje, dit om onnodige frictie tijdens het genezingsproces zo veel mogelijk te voorkomen en de wondgenezing daardoor zo rustig mogelijk te laten verlopen. Na genezing kan er uiteraard wel een ringetje gedragen worden indien gewenst.


informatie over de risico's van piercings: klik hier.


Informatie over de nazorg van piercings: klik hier.


Voor piercings hanteren wij de wettelijk gestelde leeftijdsgrenzen vanaf 12 jaar onder begeleiding van 1 ouder of wettelijk erkend voogd (met uitzondering van intiempiercings en tepelpiercings), vanaf 16 jaar kunt U zich laten piercen zonder ouderlijk toezicht.

Bij het plaatsen van piercings is het invullen van het door LCHV verstrekte toestemmingsformulier voor piercen verplicht. Deze ligt voor U klaar bij de afspraak en wij verzoeken U om deze voorafgaand aan de behandeling in te vullen. 

Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, en indien U wettelijk nog toestemming nodig hebt bij het zetten van een piercing dient ook de begeleidende ouder/voogd zijn of haar legitimatiebewijs mee te nemen. Dit kan een Europese Identiteitskaart of Paspoort zijn, maar ook een geldig rijbewijs volstaat.


Hieronder vind U een prijslijst van alle piercings die wij plaatsen, de prijs is inclusief titanium sieraad en nazorg.


 

Microdermal: €50,-/ 3 voor €130,-

Neus: €35,-
Oor (kraakbeen): €35,-
Schieten van oorbellen: €7,50 per stuk
Stretchen van het oor: €15,- per kant
Industrial (kraakbeen): €60,- 
Wenkbrauw: €45,-
Tong: €50,- (inclusief wisselstaafje)
Lip: €45,-
Tepel: €45,-
Intiem: €60,-
Surface: €60,-
Navel: €50,- / sieraad met steentje: €55,-