Oor

In je oren is veel mogelijk, hier een aantal voorbeelden:

Tragus:
Dit is onder de oorpiercings buiten oorlel een van de bekendste piercings,het is namelijk de piercing die door het kleine stukje kraakbeen aan de voorkant van het gehoorstelsel. Het zetten van deze piercing is over het algemeen niet heel pijnlijk, maar kan zoals bijna alle oorpiercings bij sommigen aan het begin een beetje gevoelig zijn met het slapen. In de traguspiercing kunnen twee verschillende sieraden, namelijk een staafje of een ringetje. De genezingstijd bedraagt 3 tot 9 maanden. Gedurende de eerste periode van de genezing wordt een zoutoplossing gebruikt om de piercing schoon te houden. Deze zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorgAntitragus:
Deze piercing zit net boven de oorlel in het stuk kraakbeen, deze piercing is wat aparter en wordt ook niet heel vaak gezet. Hij is niet zo bekend maar zeker een mooie verfraaiing van je lichaam. de genezingstijd van deze piercing bedraagt ook 3 tot 9 maanden. Ook bij deze piercing is een zoutoplossing vereist gedurende de eerst genezingsperiode.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorgSnug:
Dit is een van de iets lastigere maar zeker leuke piercings waarvan mensen vaak kijken en dan vragen hoe zit dat dan? Het is namelijk een piercing door het stuk kraakbeen op de middenlijn van je oor. Het zetten van deze piercing wordt als gevoelig beschouwd, de genezing is ook niet zo makkelijk als bij de meeste piercings. De genezingsperiode bedraagt 4 tot 12 maanden. Ook deze piercing wordt bijgehouden met een zoutoplossing.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorgDaith:
Deze piercing is op zich niet heel opvallend, het is een klein ringetje binnen in je oor. Het zetten wordt als niet heel gevoelig beschouwd en de genezing gaat ook over het algemeen best snel. De genezingstijd bedraagt 3 tot 6 maanden. Deze piercing wordt ook schoongehouden met zoutoplossing.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorgConch:
Deze piercing is er in twee varianten, namelijk de inner en de outer conch. Het verschil is dat de inner conch in je oorschelp lijkt te liggen, en de outer conch zit in het midden aan de bovenkant van je oorschelp. Over deze piercings zijn de meningen verdeeld, de een beschouwd het als pijnlijk en de ander beschouwd het als niet gevoelig. Al met al leuke piercings, die wel even de tijd nodig hebben om te genezen. Schoonhouden met zoutoplossing is vereist.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorgHelix:
Ook dit is een van de bekendere piercings in de oren, het gaat namelijk door de ronding bovenin je oor en het piercen is in vergelijking tot andere oorpiercings het minst gevoelig.
Prijs: 35 euro incl. sieraad en nazorg