_.

Lip

In je lip zijn er ook verschillende piercings mogelijk:

Labret:
De labret piercing is de piercing in het midden van de onderlip, ook wel kinpiercing genoemd. Deze piercing geneest van binnen vanzelf en van buiten moet met een zoutoplossing gedruppeld worden. Genezingstijd bedraagd 7-9 weken.
Prijs: 45 euro incl. sieraad en nazorgZijkanten lip:
Een steeds meer voorkomende piercing is die aan de zijkant van je lip, zowel mannen als vrouwen nemen deze piercing steeds vaker. Hij lijkt qua genezing op de labret. Ook 7-9 weken en nazorg ook met zoutoplossing. De zijkanten van je bovenlip wordt in de volksmond madonna-piercing of monroe-piercing genoemd.
Prijs: 45 euro incl. sieraad en nazorg


Medusa:
Deze piercing is hetzelfde als de labret maar dan door de bovenlip. Deze niet veel voorkomende piercing geneest iets minder snel dan de andere lip piercings. Genezingstijd is daarom ook 9-12 weken. Ook deze wordt bijgehouden met zoutoplossing.
Prijs: 45 euro incl. sieraad en nazorgEskimo:
Deze piercing lijkt op de labret maar gaat niet recht door de lip heen maar naar boven. Hierdoor komt er dus een bolletje op de lip en een bolletje onder de lip. Genezingstijd bedraagt 10-12 weken. Nazorg bestaat ook uit een zoutoplossing.
Prijs: 45 euro incl. sieraad en nazorg